Button Text

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten, want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.
Vertel me meer
Neem contact op
Werktekeningen voor Kiekens maatwerk oplossingen
Maatwerk

Bij Kiekens begrijpen we dat elk bedrijf en elke industrie uniek is

Iedere kwaliteitsprofessional die de taak heeft een schone en veilige werkplek te organiseren kan niet om industriële stofafzuiging heen. Stof in productieomgevingen is niet alleen schadelijk voor de gezondheid van werknemers, maar brengt ook de kwaliteit van producten in gevaar. Daarnaast verkort neergedaald stof de levensduur van materialen en middelen en kan stof onnodige downtime veroorzaken. In een stofvrije omgeving is het prettig werken, draaien productieprocessen vlekkeloos en worden storingen voorkomen.

Alles draait om maatwerk

Met onze maatwerkbenadering streven we ernaar om jouw werkplek te voorzien van geavanceerde stofafzuigingssystemen die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Onze engineeringsafdeling werkt daarvoor nauw met jou samen. Zo ontwerpen en implementeren we een systeem dat binnen de uitdagende omstandigheden van jouw productielocatie effectief stof, deeltjes en verontreinigingen afvangt.

Voordeel na voordeel

Met onze op maat gemaakte stofafzuigingssystemen zorg je voor een schonere werkomgeving en dat levert voordeel na voordeel op. Om te beginnen bewaak je de veiligheid van jouw werknemers. Je behoedt ze voor inademing van schadelijke stoffen en minimaliseert gezondheidsrisico's op de werkvloer. Daarnaast beschermt ons maatwerk jouw waardevolle productiemiddelen. Door stof en verontreinigingen weg te vangen voordat ze zich kunnen ophopen, voorkom je schade aan machines, apparatuur en andere middelen. Dit resulteert in een verlengde levensduur van jouw investeringen en vermindert de noodzaak van kostbare reparaties of vervangingen. Maatwerk in ontstoffing leidt bovendien tot een hogere productiviteit, minder stilstand en minder uitstoot. 

Neem dus vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe jouw maatwerkoplossing eruit ziet.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.
Samenwerken voor optimaal resultaat

Jouw partner in stofbeheersing

Kiekens is trots op de langdurige relaties die we opbouwen met onze klanten. Onze maatwerkoplossingen zijn het resultaat van nauwe samenwerking en begrip van uw behoeften. We bieden niet alleen geavanceerde technologieën, maar ook uitgebreide ondersteuning en service.

Onze bewezen staat van dienst in uiteenlopende industrieën getuigt van onze capaciteit om de meest complexe stofbeheersingsuitdagingen aan te pakken. Bij Kiekens geloven we dat uw succes ons succes is, en we blijven ons inzetten voor het leveren van oplossingen die uw verwachtingen overtreffen.

Zij hebben al een veilige en schone werkomgeving