Button Text

Kunststof & Chemie

Bij de productie van kunststof en in de chemische industrie komen zeer veel stofdeeltjes en/of geuren, dampen en gassen vrij. Voor het welzijn van je medewerkers en omwonenden en voor het milieu is het van groot belang dat die vrijgekomen stoffen minutieus worden afgezogen. Dat scheelt ook nog eens in de kosten voor emissierechten.
Stel een vraag aan onze specialist
Neem contact op
Stofafzuiging in de kunststofindustrie en chemische industrie

De diversiteit aan kunststoffen en chemicaliën vereist maatwerk als het gaat om ontstoffing. Sommige processen vinden bijvoorbeeld plaats bij extreem hoge temperaturen en/of bevatten agressieve chemische stoffen. Geen zorgen. Als ervaren en internationaal opererende organisatie weten wij bewezen methoden met de nieuwste filtratietechnologieën te combineren. Het gevolg: efficiënte oplossingen die een antwoord geven op de uitdagingen van vandaag.

 

Zij hebben al een veilige en schone werkomgeving

Kiekens logo

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.