Button Text

Recycling

Recycling is een proces waarbij allerlei soorten stoffen vrij kunnen komen. Van gruis tot textiel- en metaaldeeltjes. Het is binnen recycling dan ook belangrijk én wettelijk verplicht dat deze vrijgekomen stoffen professioneel worden afgezogen. Afzuiging draagt bij aan de gezondheid en veiligheid van je medewerkers en vermindert de belasting voor het milieu. Daarmee vergroot de recyclingindustrie haar duurzame waarde voor de samenleving.
Stel een vraag aan onze specialist
Neem contact op
Stofafzuiging bij recycling

Met een adequaat stofafzuigingssysteem voldoe je niet alleen aan de wettelijke vereisten, maar draag je ook optimaal bij aan de veiligheid, gezondheid, productkwaliteit én de milieuprestaties van je organisatie. Kies daarom voor een industriële stofafzuiger die energie-efficiënte technieken combineert met effectieve afzuiging van zelfs de fijnste deeltjes en waarbij je de prestaties eenvoudig kunt monitoren. Het assortiment van Kiekens bestaat uitsluitend uit hoogwaardige onderdelen zodat je ook nog eens kunt rekenen op een oplossing met een lange levensduur.

Zij hebben al een veilige en schone werkomgeving

Kiekens logo

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.