Button Text

OEM oplossingen

Kwaliteitsbewakers van OEM-oplossingen hebben twee taken te volbrengen. De eerste is producten afleveren met een consistente, hoge kwaliteit. De tweede is het creëren van een veilige werkomgeving om zo de eigen bedrijfscontinuïteit te borgen. Voor beide taken is adequate afzuiging van belang. Maar daar draai jij je hand niet voor om. Want of het nou gaat om de afzuiging van stof, stoom, vloeistoffen en/of gassen of om het realiseren van een brandschone werkplek: jij hebt alles volledig onder controle.
Stel een vraag aan onze specialist
Neem contact op
Stofafzuiging bij OEM

Original Equipment Manufacturers ontlenen hun bestaansrechtaan het leveren van hoogwaardige componenten die altijd dezelfde kwaliteit hebben. Reden genoeg om in het productieproces niets aan het toeval over te laten. Bij Kiekens vind je daarom niet alleen stofafzuiging die aan de basiseisen voldoet (effectief, gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk), maar ook nog eens extra voordelen biedt zoals het terugdringen van emissie en het verhogen van de productiviteit.

Zij hebben al een veilige en schone werkomgeving

Kiekens logo

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.