Button Text

Markten waarin wij excelleren

Wij ontwerpen, monteren en onderhouden al meer dan 115 jaar ontstoffingsoplossingen voor diverse groepen opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Met Kiekens profiteer je daarom niet alleen van up-to-date productkennis en vakmanschap, maar ook van marktkennis met de daaraan gerelateerde compliance-vraagstukken.
Meer weten?
Neem contact op
Selecteer een markt
Voedingsmiddelen
Voedselveiligheid, compliance en risicobeheersing zijn in de voedingsmiddelenindustrie aan de orde van de dag. Logisch dus dat je als kwaliteitsmanager zaken als ventilatie, filtratie en stofafzuiging graag onder controle hebt. Gun jezelf daarom de expertise van Kiekens, waar maatwerk de standaard is.
Lees meer
Metaalbewerking
Afzuigsystemen in de metaalindustrie zijn altijd maatwerk. Dat is terug te zien in ons aanbod. Verwacht modulaire filtersystemen die te combineren zijn met verschillende zuigunits en stofafvoeropties – desgewenst in ATEX-gecertificeerde uitvoeringen of voor een hoogvacuüm toepassing.
Lees meer
Kunststof & Chemie
Bij de productie van kunststof en in de chemische industrie komen zeer veel stofdeeltjes en/of geuren, dampen en gassen vrij. Voor het welzijn van je medewerkers en omwonenden en voor het milieu is het van groot belang dat die vrijgekomen stoffen minutieus worden afgezogen. Dat scheelt ook nog eens in de kosten voor emissierechten.
Lees meer
Diervoeders
Als kwaliteitsmanager in de diervoederindustrie bevind jij je in een breed krachtenveld. De maatschappij verwacht een bepaalde inzet te zien op het gebied van verduurzaming, goed werkgeverschap en milieueisen. En dan heb je ook nog te maken met tal van interne belangen.
Lees meer
Op- & Overslag
Van milieunormen en efficiency tot veiligheidseisen en van capaciteit en gebruiksgemak tot en met monitoring. Bij op- en overslaglocaties, waar de diversiteit aan materialen groot is, is de wensenlijst vaak uitgebreid. Geen zorgen. Geen vraagstuk zo complex of onze technici hebben een antwoord.
Lees meer
Recycling
De recyclingsindustrie is wettelijk verplicht vrijgekomen stoffen professioneel af te zuigen. Stofafzuiging draagt bij aan de gezondheid en veiligheid van je medewerkers en vermindert de belasting voor het milieu. Daarmee vergroot de recyclingindustrie haar duurzame waarde voor de samenleving.
Lees meer
OEM oplossingen
Original Equipment Manufacturers ontlenen hun bestaansrecht aan het leveren van hoogwaardige componenten die altijd dezelfde kwaliteit hebben. Reden genoeg om in het productieproces niets aan het toeval over te laten.
Lees meer
ATEX
Heb jij te maken met ontvlambare stoffen, zoals gassen, dampen, nevels en stof, en kunnen die zich mengen met zuurstof? Dan is het zaak maatregelen te nemen om te voorkomen dat de stof gaat ophopen, broeien en vervolgens ontvlammen.
Lees meer
Defensie & Luchtvaart
Je zoekt een manier om een gezonde, stofarme en chroom-6-vrije werkomgeving te creëren en emissiewaarden terug te dringen. Al eens gedacht aan een ontstoffingssysteem van Kiekens? Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij kennisleider binnen de industriële (fijn)stofafzuigtechniek.
Lees meer
Bouwstoffen
In de bouwbranche is bronafzuiging vaak onvoldoende. Minuscule stofdeeltjes slaan neer op machines, mensen, producten en de grond. Het gevolg: vervuiling, machinestoringen, een ongezond werkklimaat, kwaliteitsverlies en hoge schoonmaakkosten.
Lees meer
Kiekens logo

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.

Zij hebben al een veilige en schone werkomgeving