Button Text
Alle oplossingen

Stofafzuiging

Vindt er in jouw organisatie intensief industrieel werk plaats? Dan kan je niet zonder hoogwaardige stofafzuiging. De stofafzuigsystemen van Kiekens reduceren je emissie, verkleinen risico’s en bewaken je compliance. Elke Kiekens stofafzuigingsoplossing – zoals cyclonen, voorafscheiders en centrale stofafzuigsystemen – integreert geavanceerde ontstoffingstechnologie met vakmanschap en nuchterheid. Het resultaat: gebruiksvriendelijke producten met een bijzonder hoge effectiviteit.
Kiekens logo

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.