Button Text

Voedingsmiddelen

Voedselveiligheid, compliance en risicobeheersing zijn in de voedingsmiddelenindustrie aan de orde van de dag. Logisch dus dat je als kwaliteitsmanager zaken als ventilatie, filtratie en stofafzuiging graag onder controle hebt. Gun jezelf daarom de expertise van Kiekens, waar maatwerk de standaard is.
Stel een vraag aan onze specialist
Neem contact op
Stofafzuiging in de voedingsmiddelenindustrie

Productiemedewerkers moeten op ieder moment zuivere, stofvrije lucht kunnen inademen. En komt (een) stof onbedoeld terecht in één van de voedingsmiddelen dan is dat funest voor de productkwaliteit. Het zijn twee drijfveren die met één systeem afgetikt kunnen worden: een stofafzuigingssysteem waarop je kunt rekenen.

Met 115 jaar aan bewezen technieken, ervaring en vakmanschap vinden wij voor elke productieruimte een passende oplossing. Zo ontwikkelden en plaatsten we een compleet afzuigsysteem in de nieuwe productiehal van een snoepfabrikant en bij een suikerproducent optimaliseerden we de werking van een verbrandingsketel door een ventilator in te bouwen. Voor welk vraagstuk zoek jij een oplossing?

Zij hebben al een veilige en schone werkomgeving

Kiekens logo

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.