Button Text

Diervoeders

Als kwaliteitsmanager in de diervoederindustrie bevind jij je in een breed krachtenveld. De maatschappij verwacht een bepaalde inzet te zien op het gebied van verduurzaming, goed werkgeverschap en milieueisen. Daarnaast heb je te maken met interne belangen zoals de beheersing van kosten en risico’s, het bewaken van de productkwaliteit en de gezondheid van werknemers. Stofafzuiging neemt daarin een centrale rol in.
Stel een vraag aan onze specialist
Neem contact op
Stofafzuiging in de diervoederindustrie

Bij de productie en verwerking van diervoer komen stoffen en geuren vrij die in elk geval ten gunste van productkwaliteit en een gezonde werkomgeving zorgvuldig moeten worden afgezogen. Kiekens ontwikkelt, produceert en levert daarvoor een breed assortiment aan lucht- en milieutechnische oplossingen. Van industriële stofzuigers tot complete ontstoffingssystemen en ventilatoren.

Zij hebben al een veilige en schone werkomgeving

Kiekens logo

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.