Button Text
Alle oplossingen

HV filtersysteem

De Kiekens HV (Hoog Vacuüm) filtersystemen zijn modulair opgebouwd waardoor deze geheel naar wens kan worden samengesteld. Hierbij zijn verschillende zuigunits, filters en stofafvoer mogelijkheden in al dan niet ATEX gecertificeerde uitvoeringen beschikbaar. Kiekens HV filtersystemen zijn zeer geschikt als zuig- filterunit in een centraal stofzuigsysteem of als stationaire afzuiger bij bijvoorbeeld een verspaningsmachine. Afhankelijk van de uitvoering zijn de HV filtersystemen toepasbaar voor het opzuigen van grof tot zeer fijn, gezondheidsgevaarlijk en explosiegevaarlijke stoffen in velerlei toepassingen en omgevingen zoals ATEX gezoneerde gebieden. Door het extra robuust uitgevoerde frame en de ruime keuze in filteroppervlakken en filtermaterialen zijn de Kiekens HV filtersystemen bij uitstek geschikt voor een omgeving die hoge eisen stelt aan een industrie stofzuiger.
Kiekens logo

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.