Button Text

Metaalbewerking

In de metaalindustrie is het effectief afzuigen van dampen, gassen, rook en fijnstof een must. Enerzijds voor het realiseren van een gezonde werkomgeving en het terugdringen van emissies. Anderzijds om de productkwaliteit op een hoog niveau te houden. Bij Kiekens begrijpen we dat.
Stel een vraag aan onze specialist
Neem contact op
Stofafzuiging in de metaalindustrie

Afzuigsystemen in de metaalindustrie zijn altijd maatwerk. Dat is terug te zien in ons aanbod.

Om te beginnen zijn al onze filtersystemen modulair zodat ze geheel naar wens kunnen worden samengesteld. Daarnaast zijn ze eenvoudig te combineren met verschillende zuigunits en stofafvoeropties – desgewenst in ATEX-gecertificeerde uitvoeringen. Ben je op zoek naar een hoogvacuüm toepassing? Je vindt bij ons een breed programma aan Dustmasters en ventilatoren die hiervoor geschikt zijn.

Filters in topconditie

Om de filterconditie te bewaken zit er zowel op het hoofdfilter als op het HEPA-filter een manometer. Hiermee kun je op ieder moment de filterconditie aflezen. Is reiniging nodig? Voor een eenvoudige en doeltreffende filterreiniging kies je voor een uitvoering met handbediende, geheel automatische mechanische of Jet-Pulse filterreiniging.

Zij hebben al een veilige en schone werkomgeving

Kiekens logo

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.