Button Text

Gecertificeerde oplossingen voor stofafzuiging

Vrijwel elk industrieel proces levert een bepaalde vorm van luchtvervuiling op. Vaak is die onzichtbaar, zoals fijnstof, giftige restdampen of explosiegevaarlijke gassen. Inademen is dan niet optimaal voor de gezondheid en inademen dat doen we gemiddeld zo'n 20.000 keren per dag. Met de industriële afzuigtechnieken van Kiekens ben je 100% verzekerd van schone, gezonde lucht.
Kiekens logo

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.

Zij hebben al een veilige en schone werkomgeving

Cases
0
1
/ 03
Blue Phoenix
Bij het insmelten van metalen komt een ongelofelijke hoeveelheid dampen vrij. Met drie Dustmasters en een op maat gemaakte wervelafzuigkap houdt Blue Phoenix haar werknemers en omwonenden veilig en gezond.
Lees case
0
2
/ 03
Noord Nederlandse Draad Industrie
Lees case
0
3
/ 03
Wellness Pet Company
Wereldspeler Wellness Pet Company reduceert stofemissie met maatwerk van Kiekens
Lees case