Button Text

Op- & Overslag

Op zoek naar adequate stof- of dampafzuiging voor je op- en overslaglocatie? Afzuiging bij de bron beperkt of voorkomt verspreiding, beschermt jouw medewerkers en minimaliseert de invloed van je op- en overslagvoorziening op het milieu.
Stel een vraag aan onze specialist
Neem contact op
Stofafzuiging in de op- en overslag

Van milieunormen en efficiency tot veiligheidseisen en van capaciteit en gebruiksgemak tot en met flexibiliteit en monitoring. Zeker bij op- en overslaglocaties, waar de diversiteit aan materialen groot is, is de wensenlijst vaak uitgebreid. Geen zorgen. Geen vraagstuk zo complex of onze technici hebben een antwoord.

Zij hebben al een veilige en schone werkomgeving

Kiekens logo

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.