Button Text

Bouwstoffen

Als we één branche moeten noemen waar stof, stofdeeltjes of gassen een rol spelen in het productieproces, dan is het de bouwstoffenbranche. In deze industrie is bronafzuiging vaak onvoldoende. Minuscule stofdeeltjes slaan neer op machines, mensen, producten en de grond. Het gevolg: vervuiling, machinestoringen, een ongezond werkklimaat, kwaliteitsverlies en hoge schoonmaakkosten. Bronafzuiging wordt dan ook vaak gecombineerd met een krachtige luchtfiltering.
Stel een vraag aan onze specialist
Neem contact op
Stofafzuiging in de bouwstoffenbranche

De uitdagingen in de bouwstoffenbranche zijn divers. Om deze aan te pakken passen we zowel bewezen als innovatieve oplossingen toe, waaronder …(1).. en …(2).. en voeren we regelmatig preventief onderhoud uit aan het ontstoffingssysteem. Deze maatregelen verminderen stofemissies, zorgen voor een gezonde werkomgeving en dragen bij aan de naleving van de milieuvoorschriften.

Zij hebben al een veilige en schone werkomgeving

Kiekens logo

Sterk in maatwerk oplossingen

Noem ons gerust vakidioten. Want gedreven als we zijn, eindigen onze standaardoplossingen uiteindelijk altijd in maatwerk. Van filtratie en ventilatie tot minutieuze ontstoffing waarmee we zelfs het fijnste stof tot op de laatste micrometer uit de lucht halen.

En dat alles op onze eigen unieke werkwijze

0
1
Vakmanschap
Wij combineren diepgaande technische kennis met een hoog probleemoplossend vermogen en persoonlijke betrokkenheid.
0
2
Standaard én maatwerk
Vertrouw op bewezen oplossingen die we speciaal voor jou op maat maken voor maximale afzuigingsefficiëntie op de werkvloer.
0
3
Alle expertise onder één dak
Ontwerp, levering, installatie, service en accessoires doen we bij Kiekens allemaal zelf. Jij profiteert hiermee van een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, waarin snel geschakeld kan worden en de kwaliteit gewaarborgd kan worden.
0
4
100% Nederlands fabrikaat
Wij tillen zwaar aan kwaliteit. Daarom worden alle onderdelen in Nederland gemaakt. Zo borgen wij de continuïteit en bedrijfszekerheid van elke oplossing.