Kiekens transportventilatoren

Kiekens Transportventilatoren

Het kenmerk van deze ventilatoren is dat ze een waaier hebben met rechte schoepen zonder voorplaat. Dit maakt ze geschikt voor het transporteren van draden, kleverige producten, spanen, snippers etc. Deze ventilatoren kunnen op aanvraag ook worden geleverd met messen in de inlaat voor toepassingen als “snijventilator” ofwel “hakselaar”.

ATEX

ATEX gecertificeerde ventilatoren kunnen, afhankelijk van de toepassing, worden uitgevoerd in RVS, aluminium, gegalvaniseerd staal en gecoat staal. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de materiaal paringen, zoals vastgelegd in de norm EN 14986.

Kenmerken

  • Kiekens is ook de geschikte partner voor projectmatige afhandeling van uw aanvragen en orders, conform strenge klantspecifieke eisen, zoals voor Shell, Esso (API norm) etc.
  • Onze ventilatoren zijn leverbaar met ATEX certificaat conform ATEX richtlijnen voor zowel gas (zone 0, 1 en 2) als ook voor stof (zone 20, 21 en 22).
  • Zij voldoen geheel aan de gestelde “Ex” veiligheidsnormen, die in geheel Europa gelden voor toepassing in omgevingen, waar explosiegevaar aanwezig kan zijn.

Downloads

Ventilatoren