Kiekens axiaalventilatoren

Kiekens axiaal ventilatoren

Deze Axiaal ventilatoren kunnen als muur-, dak- en als inbouwventilatoren worden geleverd. Zij zijn bedoeld voor schone lucht en hebben een grote capaciteit ten opzichte van een relatief lage druk. Axiaal ventilatoren worden in direct- of snaargedreven uitvoering geleverd. Ook zijn deze ventilatoren in een hittebestendige uitvoering leverbaar, voor o.a. tunnels, parkeergarages en rookafzuiging.

ATEX

ATEX gecertificeerde ventilatoren kunnen, afhankelijk van de toepassing, worden uitgevoerd in RVS, aluminium, gegalvaniseerd staal en gecoat staal. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de materiaal paringen, zoals vastgelegd in de norm EN 14986.

Kenmerken

  • Kiekens is ook de geschikte partner voor projectmatige afhandeling van uw aanvragen en orders, conform strenge klantspecifieke eisen, zoals voor Shell, Esso (API norm) etc.
  • Onze ventilatoren zijn leverbaar met ATEX certificaat conform ATEX richtlijnen voor zowel gas (zone 0, 1 en 2) als ook voor stof (zone 20, 21 en 22).
  • Zij voldoen geheel aan de gestelde “Ex” veiligheidsnormen, die in geheel Europa gelden voor toepassing in omgevingen, waar explosiegevaar aanwezig kan zijn.

Downloads

Ventilatoren