Kiekens

Kiekens Service

Sterk in service, opmerkelijk in onderhoud

Kiekens: sterk in service, opmerkelijk in onderhoud

Uw productieproces is cruciaal. Al uw inzet is gericht op twee belangrijke pijlers: continuïteit en bedrijfszekerheid. Service en onderhoud aan uw ontstoffingssystemen of ventilatoren van Kiekens helpen dit borgen.

Preventief onderhoud draagt bij aan uw continuïteit

Onverwachte storingen aan uw ontstoffingssystemen of ventilatoren kunnen de oorzaak zijn van downtime en dus kostbaar productieverlies. Preventief onderhoud minimaliseert de kans op storingen en verlengt de levensduur van uw ontstoffingssysteem, ventilator of stofzuiger.

Beter voor milieu en uw budget

Ook voorkomt u hiermee hinderlijke of schadelijke emissies. Tevens levert preventief onderhoud vaak kostenbesparingen op: mogelijke defecten worden in een vroegtijdig stadium ontdekt.

Goed geoutilleerde en getrainde service-/onderhoudsdienst

Kiekens beschikt in haar samenwerking met Van der Voort over een goed geoutilleerde en getrainde service-/onderhoudsdienst. Dit ervaren en snel in te schakelen team kan alle voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren.

Aanvullende diensten

In ons uitgebreide servicepakket vindt u, naast preventief en correctief onderhoud, ook diensten als stofemissie meting, lagerconditie bepaling of het “onsite” balanceren van ventilatoren.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via:

Ventilatoren
Kiekens Products
Van der Hoopweg 19
7602 PJ Almelo
Nederland
T. (+31) 546 - 871555
F. (+31) 546 - 871985
@. info@kiekens.nl

Stofafzuiging
Van der Voort lucht en milieu
Van Rietlaan 33
3461 HW Linschoten
Nederland
T. (+31)348 - 500 441
F. (+31) 348 - 690 507
@. info@kiekens.nl