Kiekens Service

Sterk in service, opmerkelijk in onderhoud.

Kiekens leeft!

Kiekens Products in Almelo is toonaangevend in stofafzuiging. Voor tal van opdrachtgevers bedenken en realiseren wij totaaloplossingen voor stofafzuiging, filtratie, ventilatie en ontstoffingssystemen.

Veelzijdig met productgroepen

Kiekens is actief met deze productgroepen: industriële stofzuigers, luchtfiltratiesystemen en ventilatoren. De industriële stofzuigers, luchtfiltratiesystemen en ventilatoren ontwikkelen en produceren wij in eigen huis. Langdurige tests en uitvoerige kwaliteitscontroles staan garant voor het perfect functioneren. Gebruiksgemak, kwaliteit, ergonomie, flexibiliteit en veiligheid zijn hierdoor maximaal gegarandeerd.

Alles onder één dak: mondiale afzetmarkt

Kiekens ontwerpt, fabriceert en assembleert filterunits, ventilatoren en industriestofzuigers op één high-tech locatie in Almelo. Kiekens Products exporteert naar landen in Europa, Amerika, het Midden-Oosten en Azië en levert onder meer aan industrie, agrarische sector, dienstverlening, defensie, bouwnijverheid en onderwijs. In 2006 is de Kiekens Groep verder uitgebreid met Van der Voort lucht en milieu en Kiekens France.

Onderscheidend met heavy duty

Uw productieproces is cruciaal. Al uw inzet is gericht op twee belangrijke pijlers: continuïteit en bedrijfszekerheid. Met Kiekens producten bent u verzekert van een lange en betrouwbare levensduur onder andere door het gebruik van dikker plaatstaal.

Altijd een passende oplossing: standaard én maatwerk

Zowel op het gebied van ventilatoren als stofafzuiging valt Kiekens al sinds jaar en dag op door een zeer breed en diep assortiment. Uw winst? Op elke klantvraag, van eenvoudig tot complex, biedt Kiekens altijd een praktisch toepasbare oplossing. Standaard toegepast, maar ook op basis van maatwerk, als u dat wenst.

Doordacht voor elke doelgroep

Kiekens heeft een A-merk reputatie voor haar wereldwijd toegepaste hi-end producten. Tegelijkertijd is Kiekens, zonder afbreuk te doen aan haar topkwaliteit, een gewilde adviespartner voor toepassingssituaties waarin met een minimaal budget een maximaal resultaat dient te worden gehaald.

Actief in twee separate kanalen

Kiekens is zowel actief in stofafzuiging in de vorm van luchttechnische producten als ventilatoren. Voor de afzet van luchttechnische producten hebben wij een internationaal en hoogwaardig dealernetwerk opgezet. De verkoop, plaatsing en onderhoud hiervan geschied bij Van der Voort De Meern.
Ventilatoren leveren wij rechtstreeks aan de eindklant in heel Europa vanuit onze vestiging in Almelo.

Actief met certificering

Kiekens is ISO-9001:2015 gecertificeerd. Elke complete door Kiekens geleverde oplossing is voorzien van een niet te imiteren “Kiekens-certificering”.

Bekijk onze bedrijfsbrochure