Kiekens

Service & onderhoud

Service en onderhoud voor ventilatoren, ontstoffingssystemen en stofzuigers. Goed getraind en uitgerust onderhoudsteam. Meer dan 110 jaar ervaring.

Service en onderhoud

Service en onderhoud voorkomt schade, verlengt de levensduur en waarborgt de continuïteit van uw organisatie. Kiekens biedt drie oplossingen voor uw ventilatoren, ontstoffingssystemen en stofzuigers:

  • Storingen voorkomen
  • Service- en onderhoudsdienst
  • Stofemissiemetingen, lagerconditie bepalingen en balancering

Storing voorkomen in ontstoffingssysteem, ventilator of stofzuiger

We helpen storingen te voorkomen in uw Kiekens ventilatoren, ontstoffingssystemen en stofzuigers. We waarborgen de continuïteit van uw organisatie, zodat uw bedrijfszekerheid niet in het geding komt. We voeren het preventief onderhoud uit, waarmee we de kans op storingen tot een minimum beperken en ondertussen de levensduur van uw ventilator, ontstoffingssysteem of stofzuiger optimaliseren.

Ervaren service- en onderhoudsdienst

Voor onze ervaren service- en onderhoudsdienst werken we samen met Van der Voort. Samen beschikken we over een uitstekend getrainde en uitgeruste service- en onderhoudsdienst. We verzorgen de service en het onderhoud aan ventilatoren, ontstoffingssystemen en stofzuigers.

Het team staat klaar voor service en onderhoud, desgewenst op korte termijn om problemen te verhelpen. We richten ons op veelvoorkomende werkzaamheden en helpen service-problemen op te lossen.

Stofemissiemeting, lagerconditie bepaling of balancering van ventilatoren

Onze specialisten op het gebied van service en onderhoud kunnen u tenslotte goed van dienst zijn met drie aanvullende Kiekens diensten:

  • Stofemissiemetingen
  • Lagerconditie bepalingen
  • Balancering van ventilatoren

Op die manier garanderen we vanuit service en onderhoud een optimale levensduur en betrouwbaarheid van uw ventilatoren, ontstoffingssystemen en stofzuigers.

We voorkomen dure reparaties als het gevolg van schade aan uw ventilatoren en andere apparatuur, garanderen een maximale levensduur, milieuvriendelijk gebruik en oplossingen binnen uw budget. Dankzij de goede conditie van uw ventilatoren, ontstoffingssystemen en stofzuigers komt de continuïteit van uw organisatie niet in gevaar.

Contact met onze Kiekens specialisten

Meer weten? Neem contact op met ons team voor onderhoud en service.