Kiekens

Industriële bakkerijen

Werken op een stofvrije werkplek in de industriële bakkerij. Meelstof afzuigen. Stofvrij werken zonder HACCP-risico’s. Meer dan 110 jaar ervaring.

Stofvrije werkplek in de industriële bakkerij

Kiekens realiseert maatwerkoplossingen voor de industrie. We ontwikkelden bijvoorbeeld:

Het zijn drie voorbeelden van toepassingen voor een stofvrije werkplek, waarmee we er ook in uw industriële bakkerij voor kunnen zorgen dat u geen HACCP-risico’s meer loopt. We kunnen het meelstof afzuigen in de bakkerij, zodat uw medewerkers stofvrij kunnen werken en u belangrijke risico’s kunt voorkomen.

Stofvrij werken zonder HACCP-risico

HACCP-risico’s vormen een belangrijke uitdaging voor veel industriële ondernemingen, waaronder de bakkerijen. Kwalitatieve stofafzuiging, filtratie, ventilatie en ontstoffingssystemen zijn cruciaal voor zowel de gezondheid als veiligheid. Kiekens is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor uw industriële bakkerij, waarmee we een zuivere en stofvrije werkplek garanderen voor productiemedewerkers.

Meelstof afzuigen in de bakkerij

Kiekens heeft meer dan 110 jaar ervaring met ontstoffingssystemen, ventilatoren en stofzuigers. Gebaseerd op onze kennis en innovatie ontwikkelen we graag een maatwerkoplossing om meelstof af te zuigen in de industriële bakkerij, om daar stofvrij te kunnen werken. We voorkomen HACCP-risico’s door een stofvrije werkplek te realiseren, die netjes voldoet aan de strikte richtlijnen binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Contact met onze Kiekens specialisten

Benieuwd naar onze maatwerkoplossingen voor meelstof afzuiging in uw industriële bakkerij? Neem contact op, dan vertellen we u graag meer over onze industriële stofzuigers, ontstoffingssystemen en ventilatoren.