Kiekens

Industriële stofafzuiging

Specialisten in industriële stofafzuiging. Breed en diep productengamma. Industriële stofzuigers en meer. Turn-key oplevering van stofafzuigopdrachten.

Industriële stofafzuiging

Kiekens is uw specialist voor industriële stofafzuiging. We bieden zowel standaard- als maatwerkoplossingen voor hoogwaardige stofafzuiging. We zijn gespecialiseerd in filtratie, ventilatie en ontstoffingssystemen. We combineren meerdere producten tot een maatwerkoplossing of kunnen u adviseren over de producten die in uw situatie zorgen voor de benodigde industriële stofafzuiging.

Kiekens is uw betrouwbare en toegewijde partner voor stofafzuiging op basis van kennis, innovatie en jarenlange ervaring. We zijn u graag van dienst met onze ontwikkelde systemen en onze specialistische vakkennis, altijd op basis van belangrijke prestatie-indicatoren.

Industriële stofafzuiging in diverse industrieën

De industriële stofzuiging door onze ATEX-stofzuigers is geschikt voor diverse industrieën, branches en markten:

Turn-key stofafzuiging

Kiekens is uw specialist in industriële stofafzuiging, op basis van professionele producten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in turn-key oplevering van industriële projecten en opdrachten. We passen de installatie zeer specifiek en tot in detail aan, om vervolgens ook de afbouw en de feitelijke installatie voor u te verzorgen. We zullen het totaal ingeregeld en sleutelkaar opleveren, zodat u daar meteen mee aan de slag kunt. Uiteraard doen we daar een goede werkinstructie bij, zodat alles werkt zoals vooraf afgesproken op het moment dat u de sleutel omdraait.

We zorgen er met de verschillende productgroepen binnen industriële stofafzuiging voor dat we u op verschillende manieren goed van dienst kunnen zijn. U kunt dan uiteraard denken aan onze industriële stofzuigers, net als de centrale stofzuigsystemen en de industrieventilatoren. We maken daarnaast gebruik van de Kiekens Dustmaster, de Kiekens Oilmaster en bijvoorbeeld de Kiekens Airmaster.

Dankzij handige accessoires en hulpstukken is geen opdracht ons te groot en gaan we professioneel aan de slag om de opdracht turn-key aan u op te leveren. Wij zorgen ervoor dat we uw industriële stofafzuiging naar een hoger niveau kunnen tillen.

Partner voor industriële stofafzuiging

We zijn voor onze klanten niet zomaar de leverancier van industriële stofzuigers. In plaats daarvan stellen we ons graag op als strategisch partner voor industriële stofafzuiging. Wij denken mee over inventieve oplossingen en koersen aan op een langdurige relatie. Op die manier kunnen we onze klanten ontzorgen en borgen we het cruciale productieproces. We gebruiken daarvoor een breed en diep productengamma, zowel op het gebied van stofafzuiging als ventilatoren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor industriële stofafzuiging? Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag.