Solids Rotterdam

4 & 5 oktober 2017

De Solids beurs in Rotterdam is de ideale plek waar Kiekens haar toonaangevende hi-end producten kan demonstreren.

Solids: 4 & 5 oktober 2017

Op 4 en 5 oktober 2017 vindt in Rotterdam de 7e editie van Solids plaats. Rotterdam is Europa’s grootste logistieke kruispunt voor bulklading en daarom een belangrijke ontmoetingsplaats voor solids professionals. Vanuit de procesindustrie wordt er ingespeeld op innovaties en actuele vraagstukken binnen de poeder- en bulktechnologie.

De Solids European Series zijn de grootste professionele vakbeurzen in Europa die zich exclusief richten op de poeder- en bulktechnologie. De beurs richt zich op de bewerking en verwerking van vaste en droge stoffen, handling, opslag en transport. De beurs geeft een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen. Solids biedt de ultieme gelegenheid om nieuwe bedrijven te ontmoeten binnen de grootste community in de sector. Kortom Solids is hét tweedaagse netwerkmoment voor deze procesindustrie.

Stofafzuiging, filtratie, ventilatie en ontstoffingssystemen zijn cruciaal binnen de poeder- en bulkprocesindustrie. Kiekens is gekwalificeerd als topspeler op het gebied van luchttechnische totaaloplossingen. De Solids beurs in Rotterdam is daarom de ideale plek waar Kiekens haar toonaangevende, met wereldwijd A-merk reputatie, high-end producten kan demonstreren. Op 4 en 5 oktober 2017 is Kiekens te vinden bij stand nummer F103.

Bekijk de brochure of bezoek de site voor meer informatie.

Bestel nu uw kaarten, klik hier.

Praktische informatie

Beurshal

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland

Datum & openingsuren

Woensdag 4 oktober 2017 10:00 17:00
Donderdag 5 oktober 2017 10:00 17:00